1 brev bagefast kagecreme, fx. Oetker

4,5 dl. mælk

400 g. kokosmel

200 g. sukker

2 æg

2 ts. vanillesukker

150-200 g. chokolade

Bland cremepulver og mælk efter anvisning på pakken. Der skal blive 500 g. creme ud af det.

Lad cremen stå i køleskab i 20-30 min. og pisk den derefter igennem igen.

Bland resten af ingredienserne i og lad dejen stå i mindst et kvarter.

Fyld dejen i en sprøjtepose og sprøjt den ud i små eller større toppe på en bageplade.
Toppene hæver ikke, så de kan stå meget tæt.

Bag toppene øverst i ovnen ved 180 grader i 15-20 min., indtil de er gyldne.

Køl dem af og sæt dem i køleskab.

Dyp toppenes bund i smeltet chokolade.

Opbevares køligt, så chokoladen ikke smelter igen.

Dejen skal være ret fast, ellers flyder toppene ud. Hvis den er for flydende, kan man fylde ekstra kokosmel i og lade det stå og trække lidt igen.

Der bliver ca. 2 plader á 64 små toppe (3 cm. i diameter og 3-4 cm. høje) af portionen.

Man kan også lave 40 store toppe – de bliver bagerstørrelse og er næsten et helt måltid.

Laver man små toppe, er det vigtigt, at de bliver høje – ellers er det svært at dyppe dem i chokolade uden at tabe dem.

Jeg tilsætter sommetider 1 dl. Fibrex, som er fiberflager fra sukkerroer. Så skal der bruges 5 dl. mælk til cremen. Jeg kan ikke smage forskel, og fiberkokostoppe lyder jo meget sundere!

Toppene kan fryses, før de får chokolade på.