De hedder egentlig “World’s Best Dinner Rolls” og findes her, men Superboller er absolut også en dækkende beskrivelse.
Jeg blev selv så begejstret for dem, at jeg lavede to portioner gangen efter – én med lidt kardemomme i (2 ts.) og én med 375 g. Malthousemel i.
Dejen hæver voldsomt – her er der stadig 20 minutter tilbage. Det endte med dej på bordet – burde ikke have kommet som en overraskelse.
Da jeg var færdig med at trille, var de små kugler allerede blevet dobbelt størrelse. Her er det dem med Malthousemelet.
Og se, hvor fint de bager…
…og hvor fint kardemommebollerne bager.
Det færdige resultat (den gule farve skyldes dårligt lys):
Jeg var allerede blevet så nonchalant, at jeg bagte bollerne på én plade i stedet for at lægge dem i to fade. Fadene kan nemlig ikke begge være i ovnen på en gang. Og det gik så fint.
Opskriften kommer på dansk her:
Update: Superboller II