Nej, det er ikke det, der står i avisen om en, hvis man er død af overvægt.

Her gik jeg og troede, at Georg bare var en buttet kat. Men næh, han havde altså en fedtnekrose: en ordentlig klump dødt fedtvæv, som sad og gyngede under hans mave.

Jeg opdagede, at han havde en stor bule og hev ham til dyrlægen. Mange sting og godt 4.000 kr. senere fik jeg ham hjem, minus denne lækre ansamling:

Dyrlægen var helt imponeret over, hvor meget der var – og det kan jeg da egentlig godt forstå.

Georg skulle så holdes inden døre, indtil stingene skulle fjernes. Da naboen kom over, skyndte jeg mig derfor at hive ham ind, så katten ikke rendte ud. Jeg prøvede at forklare, hvad katten var blevet opereret for. Men det kom vistnok til at lyde, som om jeg lige havde smidt fire tusind kroner for en fedtsugning. Til en kat. Naboen udbrød chokeret, at jeg kunne have købt 400 nye katte for de penge. Haha!

Nå, men Georg har det fint nu, selv om han viste sig at være allergisk over for stingene, så han faktisk blev syet hele to gange. Der var en overgang, hvor jeg nærmest kørte i pendulfart med den stakkels mjavende kat. Det var lige før, han vænnede sig til det. Men også kun lige før.