Jeg er meget stolt over, hvordan jeg tager notater til mine opskrifter. Minutiøst bliver selv den mindste afvigelse noteret; den vageste ide registreret. På den måde er jeg altid up to date med udviklingen af de bedste kager.

Og det har jeg så lært på den hårde (læs: trælse) måde. Da jeg ledte efter opskrifter på kokosbunde, fandt jeg to vidt forskellige og afprøvede dem begge. Så meget ved jeg. OG jeg ved, at den ene var bedre end den anden. Men skrev jeg det ned? Nooooo…

Så her kommer begge opskrifter. Den ene er med to æg, og jeg hælder mest til, at den var god, men for tung i det til at fungere godt som bund. Den anden er med hele 11 æg, og jeg tror nok, det var den, der var bedst. Hælder til og tror nok ca. 60/40. Eller måske snarere 65/35.

Eller også var den sidste for tør? Altså, jeg kan ikke huske det.

nu skriver jeg alt ned.

Update: Det er den med 11 æg, der er god. Har haft folk til at teste.