Når man er blevet for tyk til sine bukser kan man:

1. Spise lidt mindre og/eller bevæge sig lidt mere

2. Købe nye – større – bukser og bage italienske julesmåkager

Jeg valgte løsning nr. 2.

Jeg er vild med disse biscotti-/cantucciagtige småkager. Måske på grund af den krydrede smag af nelliker. Jeg har ellers aldrig rigtig fået brugt nelliker til andet end at stikke hele i appelsiner eller brød op til jul, men i småkagerne her er smagen genial.

Hver gang jeg bager dem, bliver jeg nærig. Der bliver ret mange af portionen, og jeg plejer lysteligt at dele ud af hjemmebag. Men disse forsvinder ganske af sig selv, normalt i løbet af en lille uges tid. Helt uden hjælp.

Opskriften er fra Moderen, men jeg har ikke kunnet lade være med at regulere den lidt.

Edit 16/12-11: Nu er den reguleret endnu mere – kagerne er blevet mere sprøde; knap så tandlægeunderstøttende.