Claes og Sae fra have 82 havde længe lyttet til en insisterende gnaven under huset hver nat. De investerede i en fælde, fangede en mus og håbede, problemet så var løst. Det var det ikke. Torsdag nat gik en rotte i fælden, og det fjernede gnaveriet. Så var der kun rotten tilbage.Rottemanden kunne komme mandag, men kræet skulle jo helst aflives inden. Og den aggressive gnaver var jo ikke lige til at lukke ud og stille under en sko. Sae mente, det ville bringe dem uheld, hvis de slog rotten ihjel her lige inden, de skulle ud at rejse. Og så blev problemet eksporteret til have 35.https://youtube.com/watch?v=qyK6bCroATY%3Fhl%3Dda

Heldigvis var ny nabo Troels klar med en sømpistol, som kombineret med min kompressor blev til et yderst effektivt præcisionsvåben. ADVARSEL: Stærke scener! Små børn bør lægges i seng! Sarte sjæle bør se vejrudsigt i stedet!https://youtube.com/watch?v=gnxSgTRYupE%3Fhl%3DdaTam-daa, exit rotte. Den fik gonnok lige et par ekstra søm for en sikkerheds – og for Troels’ kammerats – skyld, men Troels havde ramt plet i første hug. Claes kom og hentede den, så rottemanden kunne besigtige den mandag. I mellemtiden har de fanget endnu en rotte i nr. 82, men Claes fortalte mig hviskende, at han selv havde ekspederet den. Hm, håber ikke karmaen kommer efter ham.