…som det ukrudt, han spiser. På en gåtur i Marienlyst blev jeg helt bekymret for ham; han åd en hel spandfuld planter. Han er begejstret for al slags mad og kvidrer lystigt, når han finder noget lækkert. Billederne her er fra den 19.:Keld i bad er altid en fornøjelse, og han tiltrækker gerne et publikum:
Dagens første bad kan sagtens tage tre kvarter, og hver fjer bliver grundigt gennemgået:

Hver forestilling afsluttes med en elegant sortie:
Jeg har fået fat i noget vådliggerunderlag, så sengen er blevet mere gåsesikker. Vi har dog lidt problemer med placeringen af de forskellige brugere af sengen:I går havde jeg lagt et håndklæde ved siden af sengen. Jeg håbede på, at Keld ville acceptere det som et rimeligt alternativ til selve sengen. Men den lille manipulator klynkede sine mest ynkelige pip og ville ikke lægge sig ned. Jeg prøvede at ignorere det, men så trumfede han ved at stille sig med hagen på madrassen og hovedet puttet ind under dynen – stadig småklynkende.
Behøver jeg sige mere?