– nærmere bestemt Herning. Malene og Natasha meldte deres ankomst midt i juli og blev heldigvis et par dage. Tror jeg ville blive nødt til at blive et par dage alle steder, hvis jeg havde barn med. Alting tager sindssvagt lang tid, for der skal lige spises, renses, skiftes og soves først. Begynder at forstå, hvorfor små børn sjældent virker stressede. Ikea? Det kan vi godt. Tar lige et stykke mad og en lur først. Gå en tur? Det kan vi godt. Tar lige et stykke mad og en lur først. Og man skal have bagage med som til en jordomrejse, bare man skal i Bilka. Malene havde til Århusturen pakket en tandbørste til sig selv samt cirka 8 kubikmeter bleer, skiftetøj, vaskeklude, flasker, barnevogne, vællingpulver, legetøj, babysæder og hagesmækker til Natasha. Ufatteligt, at det kan klares uden trailer.

Fandt ud af, at jeg har stof i mig til at blive en rigtig god far. Holdt flasken to gange og præsterede at sove totalt igennem allerede den anden morgen. Havde overhovedet ikke hørt Malene stå op og gå i køkkenet kvart over seks.

Det blev et par hyggelige, fredelige dage, selv om der indtraf lidt af en sensation: Natasha rullede rundt – ved egen kraft – for første gang nogensinde. Jeg var ikke helt overbevist om det der med egen kraft, da Malene fortalte det. Men senere måtte jeg lade mig overbevise. Medmindre Georg havde givet en hjælpende pote – og det tvivler jeg trods alt på – så lå hun lige pludselig på maven i stedet for på ryggen.

Det lykkedes desværre ikke at få det på video, men billeder skal I ikke snydes for. Jeg tror ikke, Natasha har en karriere som fotomodel foran sig, for ethvert tilløb til smil forsvandt i det sekund, hun spottede kameraet. Absolut ikke nogen linselus. På den anden side kan det jo være, hun går efter det utilnærmelige look?

Det lykkedes dog at fange hende et par gange, hvor hun glemte at tørre smilet af. Hehe.

Hygge i haven

Hygge i stuen

Mad i stuen – med verdens mest omfangsrige hagesmæk

Mad i haven – har endnu ikke spottet kameraet

Hov, fik lige øje på kameraet

Og yes, jeg fik osse lov at prøve. Og jeg ku’ sgu!