Der har været AAALT for godt vejr til at sidde inde og lege med billeder og blog. I stedet har vi nydt solen og knoklet i haven. Faster Anna har efterhånden så tykt et dunlag, at hun kan rende rundt i timevis uden at blive kold, og hun har gjort, hvad hun kunne, for at hjælpe mig med at renovere to af plænerne. De er blevet moskrattet, ryddet for bellis, udjævnet med jord-sand-kompost-blanding, eftersået, gødet, kalket og har fået jernvitriol. Nu har de bare af at blive fine!

Vi har også ryddet og nedlagt forsythiabedet. Forsythiaen er blevet udstationeret til Flensborg sammen med nogle erantis; resten af planterne har fået nye pladser i haven. Nu er der snart klar til at installere ny græsplæne.

Mandag var vi til 73-års-fødseldagsmiddag hos John. Menuen var en af mine favoritter, boller i karry, og til faster Anna var der opstillet buffet:

Hun følte sig straks hjemme og vadede rundt i hele stuen, som om hun havde boet der altid. Når hun ville have sig en skraber, foregik det under bordet.

John fik mange fine gaver, men én af dem var noget helt særligt.

Margit havde syet et gåseaktivitetsforklæde – lavet i kraftigt, vandafvisende stof, så bæer bare rutsjer af, og med masser af knapper, snore og stropper, som en lille gås kan hygge sig med. Faster Anna blev vældig begejstret:

https://youtube.com/watch?v=QQbbrOwyqME%3Flist%3DPLLDblQzbm7XZERhXDrh6smlik2uiI__Nh

Vi sluttede aftenen med en fødselsdagskage; en lettere modificeret hummingbird cupcake med passionsfrugtflødeostecreme.