Det blev nu ikke til hveder her i husholdningen. Til gengæld blev der bagt kage, lavet bearnaiseessens, skiftet sengetøj, renset gåsekasse OG jeg tog opvasken – to gange!

De første små ansatser til fjer har vist sig på faster Anna:

Hun begynder at ligne en kampsoldat i camouflageuniform med alle de forskellige farver. Mørke, lyse og gule dun, hvide fjeransatser og hvide dun titter gennem flere og flere steder. Vingerne er næsten nøgne på overkanten, så her kan man se lyserød hud.

Morgenturen gik til Trine og Kims have, hvor der er en plet med det lækreste senegræs:

Både græs og mælkebøtter bliver nærmest inhaleret – og når man lige er kommet på græs, er selv Leos fristende halespids ikke værd at bide i:

Kattene er ikke helt tilfredse med, at faster Anna får så meget opmærksomhed. De følger næsten altid med ud, og specielt Leo prøver at gøre faster Anna kunsten efter. Hvis hun ligger i kassen – så vil Leo også ligge i kassen. Hvis hun ligger på skødet af John – så vil Leo også ligge der. Hvis hun græsser – så vil Leo også græsse. I går kæmpede de om pladsen på Johns trøje, indtil John afgjorde matchen ved at tage trøjen på.

Det meste af tiden er der fredelig sameksistens. Men hvis faster Anna for alvor begynder at hive Leo i pelsen, så får hun en lussing med flad pote.

Her har Leo fundet et rigtig godt sted i græsset: