I går måtte John igennem en marathonpasning af faster Anna – fra kl 09.00 til 22.30! Jeg skulle jo lave kage, og i aftes sad jeg i fængsel. Nærmere betegnet Fængslet, det gamle Horsens Statsfængsel, som var hjemsted for et foredrag om mad. Det var nu nærmere standup, men Tine havde fået billetter, og det er altid sjovt at komme lidt ud. Især, når man er på barsel med en gås.

Jeg var lige et smut hjemme om eftermiddagen, og det var i det tidsrum, faster Anna valgte at begyndte en serie eksplosive opkastninger. Jeg tror, det varede tre kvarter, før hun holdt op og udmattet faldt i søvn på John. Hvis ikke gulvet trængte til vask før, så gør det i hvert fald nu.

Den lille fastergås har nu rundet det første kilo. Helt nøjagtigt 1.051 gram i går aftes. Hun er blevet meget mere aktiv, og hendes aktionsradius bliver større for hver dag. Hun er også begyndt at gnave. I alting. Ledninger, papir, smykker, snørebånd – alt skal undersøges og gnaskes grundigt igennem.

De ellers så jomfrueligt rene små(!) fødder er begyndt at bære præg af udendørslivet.

Hun sover knap så meget nu, og hun vil rigtig gerne ud på græs, når hun er vågen. Kassen er stort set kun interessant om aftenen, når hun er træt. Margits have er også fyldt med godt græs og delikate mælkebøtter.

Og høns, der støvbader i fred og fordragelighed.