I går oprandt dagen for faster Annas første bad. Der var blevet varmt i udestuen, og hun var begyndt at gispe. Jeg fyldte en balje med tempereret vand, og så blev hun løftet i:

Det var helt tydeligt sjovt, men også en anelse farligt. Senere fik hun øje på baljen fra sin kasse og gjorde opmærksom på, at hun gerne ville derned igen. De to næste badeture foregik på samme måde som den første – størst succes havde vi, da jeg stak hovedet helt ned til hende og bippede. Det gjorde badet lidt mere trygt.

Vi havde også besøg af Lotte, og faster Anna blev straks glad for hende. Hun turde endda hoppe ned på Lotte fra sin kasse:

Faster Anna er generelt tryg og tillidsfuld over for fremmede, især hvis de hilser højt og begejstret på hende. Her til morgen blev hun kort passet af Heidi, mens jeg skulle flytte bil, og senere sad hun ved Trine. Hun var dog ikke glad for at stå i kassen, mens jeg var ude for at vaske hænder, selv om Trine sad og bippede lige ved siden af. Trine blev først endeligt godkendt, da faster Anna kunne sidde på skødet af hende og putte. Men så gik det også fint.

Der er dog ingen tvivl om, at hun genkender John. Da han dukkede op i dag, og hun så ham, pippede hun begejstret og hoppede straks over på ham og kravlede op under hagen. Et lykkeligt gensyn!