Den første græstørv var måske ikke helt vanvittigt frodig, da den blev sat i faster Annas kasse, men der var dog friskspiret græs i den:

Ved dagens slutning skulle man lede lidt grundigere:

Faster Anna er nu på sin tredje græstørv, og vi forventer at starte den fjerde i dag. Der er opnået tilladelse til at raide Linneas drivhus for skønne totter af senegræs – dem skal hun åbenbart ikke selv bruge.

I går blev der sat punktum for Cæsar og Cleo. Nabo Troels havde glædet sig til at “slå to af sine larmende naboer ihjel med en økse”, og han mødte op med en skarpsleben en af slagsen. Begivenheden tiltrak sig publikum; både Tina, Trine, Heidi og Rune overværede seancen. Hurtigt og effektivt røg der et par hoveder, og gæssene opdagede slet ikke, hvad der foregik. John underholdt faster Anna imens og havde sørget for bøddelgaven; et par påskebryg.

Knap så hurtig og effektiv gik plukningen. Fjer og dun sad som svejset fast selv efter skoldning, så jeg fortsætter i dag med finpudsning og udtagning.

Det blev en lang dag for faster Anna, men hun har heldigvis et godt sovehjerte: