Nogle vil nok påstå, at jeg er ved at være for gammel til at lege med Barbiedukker. Men det passer altså bare slet ikke! Jeg fik flere dage til at gå med at lege, da jeg lavede denne kage:

Der er flere billeder her.

Kagen er Chocolate Butter Cake med italiensk chokolademarengssmørcreme. Fyldet er pink hindbærmousse i kjolen og lilla blåbærmousse i “podiet”.

I følge fødselarens mor foregik denne ordveksling ved sengetid:

– Moar?

– Ja, skat?

– Barbiekagen er den bedste kage i hele verden!

Til min egen fødselsdag blev der lavet flere, men mindre omfangsrige kager. Svendestykket var Biscuit joconde imprimé med mazarinbund, ahornsirupfromage og pocherede pærer:

Kan ikke udtale det hele, men de smagte godt. Sad oppe det halve af natten for at lave dem. Og jeg havde endda bagt siderne i forvejen.

Der er billeder af de andre kager her. Jeg havde også bagt boller, men dem er der ingen billeder af. Var selv lidt for hypet til at tage billeder – det havde jeg jo folk til – og jeg synes egentlig, jeg havde bagt en ting til? Men det havde jeg måske ikke.