Så er der nyt fra kagefronten. Klik på kagegalleri for at se billeder af kagen til Lissy & Niels’ guldbryllup.

Kagen består af to ens opbyggede kager: en firkantet på 40×40 cm og en hjerteformet. Begge blev ca. 8 cm. høje. Der er omkring 15 liter kage i alt – det skulle være rigeligt til 50 personer.

Hver kage består af en marcipanbund, et lag skildpaddecreme, en lagkagebund, et lag jordbærmousse og endnu en lagkagebund. Kagerne er smurt op med italiensk marengssmørcreme med dulce de leche (karamel) og overtrukket med MMF (marshmallowfondant) med marcipan, som har fået et lag perlemorsstøv.

Hjertekagen står på en hjerteformet 3 mm acrylplade. Der er stukket fem stykker pexrør ned i den firkantede kage for at understøtte hjertekagen.

Al pynt er lavet af MMF. Blomsterne er klistret fast med frosting, og figurerne har fået en spaghetti i, som stikker ned i kagen.