Jeg har længe haft en lille konditor i maven, og i lørdags fik hun lov at slippe ud. Trine og jeg var draget til Horsens, hvor Specialkøbmanden afholdt kagekurser. Vi skulle dog ikke på kursus, men i forbindelse med kurserne var en del af butikken flyttet med. Nok kan man handle på nettet, men det er lissom noget andet for os begyndere at stå med tingene i hænderne. Og det gjorde vi så. I timevis. Lokalet var nok 3×5 meter, men vi fik knap tre timer til at gå med at håndtere stort set alle varerne.

Vi beherskede os dog fint og endte med kun at købe for en lille tusse. Hver. Her er mit grej:Udstikkere, farver, tyller, glimmer og en minimuffinform. Kan dog mærke på min indre konditor, at det kun er toppen af pyramiden…

At eje så vidunderligt værktøj er en glimragende undskyldning for at bage kage. For tiden er favoritten en mudcake, som også kan laves til minimuffins. Mudcaken blev afprøvet på min fødselsdag, og jeg havde slet, slet ingen problemer med at få spist resterne! Fødselsdagskagen blev monteret med en italiensk marengssmørcreme med puré af friske hindbær aka Italian Meringue Butter Cream aka IMBC. Det bliver ikke det sidste, vi ser til IMBC her i hytten; det smagte edderhakkeme godt.Vi var tæt på at drukne i kage den dag; mor havde nemlig også været i gang med håndmixeren. Det resulterede i en kringle med æble og marcipan samt en lækker, svampet appelsinkage. Kringlen var monteret med det ultimative fødselsdagslys, som udover at spille fødselsdagssang også startede med fyrværkeri.https://youtube.com/watch?v=hyFNcQxVufA%3Fhl%3Dda

Nå, men alt dette skete jo F.H., før Horsens. Nu har jeg for alvor fået MMF på tanden (for de uindviede: MarshMallow Fondant – jeg må vist snart oprette en ordforklaring!). Jeg har leget med udstikkere, farver og glimmer, og noget af resultatet ses her:

Det krævede et hurtigt kamera at nå at tage billederne, inden Margit hapsede kagerne. Er de ikke fine? Det er SÅ sjovt at lege med! Har hørt fra pålidelig kilde (Kim), at Trine også har været i gang med sit grej.