Hm, jeg burde vist have en kategori, der hedder “gammelheder”. Johns fødselsdag var i april, så det er vel ikke nogen nyhed, men jeg fik ikke lagt billede ind af kagen.

Sådan så den ud: mit første forsøg med MFF (marshmallowfondant). Bunden var en tung, tung chokoladekage, derover en hindbærmousse. Overtrukket med lilla MMF og pyntet med hvid chokoladecreme, havenisser, sukkerkugler og glittergel. Der gik 700 g. chokolade til fremstillingen, så det var virkelig en sværvægter!

Erfaringer:

Tung, tung chokoladekage bør ikke være så høj. Denne var nok en 6-7 cm.; det halve havde været rigeligt.

Hindbærmoussen kunne godt have brugt lidt ekstra husblas; den var tæt på at kollapse, da MMF’en blev lagt på.

Hvid chokoladecreme smelter ved kropstemperatur! Det burde jo være indlysende, men det havde jeg lykkeligt fortrængt, mens jeg sprøjtede. De sidste rosetter er derfor gledet lidt.

Mørk chokolade og hindbær er en uovertruffen smagskombination!