Så kom bassinet på plads. Jeg havde fået skåret afløb og net af, lappet hullerne, malet lapperne og skrubbet bassinet grundigt indvendigt. Det var sjovt at lege med glasfiber, men jeg var glad for, at jeg investerede i en engangs-overtræksdragt med hætte, et åndedrætsværn og et par beskyttelsesbriller – det støver helt vanvittigt!

Vinkelsliberen blev monteret med en skrubskive til metal, og så gik pudsearbejdet som en leg. Jeg overvejer at tømme bassinet til foråret; så kan det blive shinet op med en let pudsning og frisk ny farve overalt. Men den tid, den sorg.

Kaies fra have 47 samt Margit, Kim og Trine hjalp med at få karret bugseret over hækken og ned i hullet, som var blevet pålagt sand i bunden, stampet og planeret.

Keld inspicerede, men kunne åbenbart ikke finde nogen dybere årsåg til festivitas – der lissom manglede noget, så det ud til, han syntes:

https://youtube.com/watch?v=f1-TKCyPAPE%3Fhl%3Dda

Et par timer efter var karret fyldt med vand, men da var det næsten blevet mørkt, så søsætningen må vente. Det ser dog ud til, at det lykkedes at få bunden i vater – yippie!