Man skal passe på med henkastede bemærkninger. Da Linnea fra have 56 fortalte, at hun skulle bruge noget jord til sin have, fik jeg stor i slaget sagt, at det kunne hun da få fra mig. Jeg skulle have gravet hul til Kelds spabad, og der ville blive masser af jord… og ler… og sten.

Så tænkte jeg ikke mere over det, før Linnea to dage efter troppede op med sin trillebør og spurgte, hvor jorden var. Mig i gang med at flytte planter, og før jeg vidste af det, var den endelige beslutning om gåsepool truffet. Jeg havde set et glasfiberkar på 2×2 m. i gul & gratis, så der skulle fjernes en del.

Et arbejdshold bestående af John, Margit, Kim, Linnea og mig gik så i gang med at grave.
Sådan så det ud, efter stauder og buske var flyttet, og Linnea havde hentet et par trillebørfulde.
Kim og Margit knokler på højtryk.
De magiske 50 cm. er nået!
Et træt gravehold efter fem timers hård fysisk træning.

Nu mangler så lidt finjustering, så karret kan være der. Har foreløbig finjusteret fire trillebørfulde jord op til Linnea, men bunden er i det mindste i vater nu.