Keld i sin første voksenble-sele, str. 1:
Den virker meget bedre end babytypen. Ingen uheld endnu! Læg mærke til, at halen stikker op bag til, så bleen former en pose under bagen. Det betyder, at klatterne ikke bliver mast ud alle vegne; de ligger fint og venter på at blive smidt ud.
I øjeblikket er fyldet en halv Tena lady normal, og den kan tage 2-3 klatter uden problemer. Nu venter jeg så på en prøvepakke med diverse andre Tena-produkter. Jeg har også registreret Keld som nyfødt i diverse babyklubber, så jeg skulle snart modtage prøver af forskellige bleer – samt pudder, babyolie o.l.
Bagfra:
Han er ikke vældig generet af bleen, men det irriterer ham, at han ikke kan komme til at pudse sig under den. Til gengæld er han vældig tilpas med at komme op i sengen; her ligger han og putter om aftenen – tit med Georg lige ved siden af.