Det går bedre og bedre med den gensidige tolerance. Georg er begyndt at ville snakke med mig igen, og Keld er ikke så bange for kattene mere.
Keld er helt vild med kattemad. Indtil i dag har han ikke kunnet spise de hele stykker, men her til morgen forsvandt der en hel del af dem, før jeg fik skålen sat op i sengen. Det har været beskæftigelsesterapi for ham at gennemrode skålen for stumper, og det var han i gang med i går morges, da Leo kom og var sulten. Normalt er Leo en møver, der skubber Georg væk, men da han forsøgte at spise sammen med Keld, kom der et indigneret “piv-piv-piv-PIV-PIIIIV” fra gåsen, og så fortrak Leo.

Jeg skal have fundet på et nyt arrangement med kattemaden, så den er tilgængelig for katte, ikke for gæs. Det var så lige en problemstilling, jeg ikke havde forudset. Men en søgning på nettet gav bl.a. dette sjove resultat om gåsen George.

Dyrlægen siger, at han ikke tager skade af kattemaden, men at han heller ikke skal leve af det. Hm. Må prøve at finde en løsning – forslag er velkomne…