DMI havde varslet op til 30 grader og solskin i lørdags, så jeg havde haft travlt med at rydde min solterrasse, så drømmesengen kunne komme frem fra under sengen.
Til de, der kender min have og undrer sig, kan jeg oplyse, at solterrassen er det stykke flisebelagt område på den anden side af hegnet fra grillterrassen, som de sidste to år har været dækket af en meget stor bunke sten, en masse ukrudt, spande, urtepotter og diverse andet dillerdaller.
Stenbunken er svundet ind til omkring 15-20 pænt stablede sten nu, nogle fliser er lagt om, hjørnet er ryddet for dillerdaller og ukrudt, og så kunne drømmesengen holde sit indtog med sit nye solgule frottebetræk. Og jeg fik også plantet mit dejhvide legeme og gik i gang med at svede (rygter om UFO-sightings i området kan forklares med genskinnet fra hud, som solen ikke har set i årevis).
Jeg havde indrettet en skyggekrog til Keld med mad og fuglebad, men staklen lagde sig i stedet ind under drømmesengen og gispede af varme.
Så måtte jeg mobilisere mine pædagogiske evner. Keld op i fuglebadet, og med det samme hans store dabfødder kølede af, holdt han op med at gispe.

Mit kamera kan tage videoklip på op til et minut, og så skal det bruge ca. et minut på at “processe” filmen. Der gik selvfølgelig nøjagtig 63 sekunder, før Keld fik lagt sig ned i badet…
Det var så sødt at se ham baske med de små vinger for at forsøge at få vand plasket op på kroppen. Ingen tvivl om, at han nød det. Inden han forlod badet, var han dyngvåd og meget friskere, end jeg havde troet muligt på så varm en dag.
Det hjalp selvfølgelig også med lidt kattemad i badet…