En lille søvnig gås skal have det godt og varmt. Hvad er så mere nærliggende en at tage sig en skraber i en sko?

I går blev det til første pasning hos Gåsesitter John. Det var en ubetinget succes. John havde plantet sig på græsset, hvor der var adgang til sol & skygge, mad & vand og frem for alt en masse dejlig græsplæne. John havde stillet en kasket til rådighed, og den blev behørigt indtaget, da det var tid for en middagslur. Og så kommer finten: Kasketten har et hul ved instillingsremmen – og det kan man så passende bruge, når bætrangen melder sig. Bagdelen i position, sigte – og voila, bæ fyret gennem hullet og ud på græsset! Nuj, hvor ville jeg gerne have haft det på film! I stedet må I nøjes med lidt mere sko.

Keld var så tilpas, da jeg hentede ham. Han drønede rundt på græsset, og jeg tror, han vejede det dobbelte af, hvad han gjorde, da jeg afleverede ham. Men John havde så også siddet plantet på plænen og gåsesittet i tre stive klokketimer. Mange tak!