Har fået besøg af hidtil usete gæster i haven. Der er en flok humlebier, der har indrettet sig under taget i gavlen – det er så hyggeligt, når de brummer frem og tilbage. Og et kuld korsedderkoppeunger var i gang med at flytte hjemmefra en dag. Det kan vel næppe blive til ringere boligforhold, når man man er klækket på en komposttønde.

Men humlebier og edderkopper har jeg nu set før. Denne her er til gengæld ny – hvad mon der er for en?

Den lille vandsalamander ligner et firben uden for yngletiden. Jeg har set dem i andre haver, men det er første dokumenterede besøg i min have. Den sad lige så stille og holdt øje med, at jeg lugede. Og ventede pænt på, at jeg hentede kameraet.

Den store vinbjergsnegl, jeg fandt i regnvandsfaskinen, nåede desværre at smutte væk, inden jeg fik den fotodokumenteret….